Wij vinden het hier prachtig. U ook?

Welkom op onze Finca.

Over ons

Begin juli 2001 besloten we dat we voor het eerst van ons leven eens een vliegvakantie naar een rustig Grieks eiland wilden gaan maken.
Het reisbureau had echter geen last minute reizen naar Griekenland meer vrij en we werden gewezen op een rustig Canarisch eiland: La Palma.
Zo kwamen we bij toeval op dit eiland terecht en werden er meteen verliefd op.
We waren onder de indruk van de natuur, de manier waarop de mensen leven en feit dat La Palma op dat moment absoluut geen toeristisch eiland was.
Vanaf 2006 zijn we serieus op zoek gegaan naar onze droomplek op dit mooie eiland en hebben deze droomplek in 2010 gevonden!
In december 2010 werd de aankoop van Finca Estrella een feit en het jaar 2011 heeft in het teken gestaan van restaureren, verbouwen en gerieflijk maken van de twee huizen die op de Finca staan.
We denken dat dit goed is gelukt en willen de komende jaren huurders de kans geven om ook te genieten van deze unieke plek.

Sylvia en Ed Roosen

Even aan u voorstellen

 

Sylvia

Sylvia Roosen is geboren in het jaar 1958. Heeft op de middelbare school Ed leren kennen en samen hebben ze de opleiding tot volledig bevoegd onderwijzer gedaan. Na een paar jaar voor de klas te hebben gestaan heeft Sylvia besloten om voor een administratief beroep te kiezen en kwam terecht in de verzekeringswereld. Daaropvolgend heeft Sylvia een eigen bedrijf gehad in tekstverwerking en notuleren. De laatste jaren heeft Sylvia gewerkt als secretaresse van de algemeen directeur van een school voor speciaal onderwijs. Dit werk mist ze hier op La Palma helemaal niet. Ze tuiniert, bestiert de Finca, handwerkt, leest, kookt en ontmoet graag oude vrienden en nieuwe mensen.

Ed

Ed Roosen is geboren in het jaar 1956. Heeft na de middelbare school de opleiding tot volledig bevoegd onderwijzer gedaan. Samen met Sylvia heeft hij deze opleiding goed afgerond. Na 3 jaar in het basisonderwijs te hebben gewerkt is Ed gaan werken in het speciaal onderwijs. In de avonduren heeft Ed zijn Master SEN behaald, een diploma voor kinderen met Special Educational Needs. De afgelopen 16 jaar heeft Ed aan verschillende scholen leiding gegeven, van Praktijkonderwijs tot Voortgezet Speciaal Onderwijs. De afgelopen 8 jaar is Ed directeur geweest van een school voor Voorgezet Speciaal Onderwijs waar hij daarvoor jarenlang aan verbonden is geweest als leraar.